Durant la sessió de Lean Management & coaching a càrrec de Jorge Mercader i Jordi Vilà és parlarà de Lean Management des del punt de vista més humà, un factor que pot millorar utilitzant les pràctiques del coaching enfocat al Lean.

Aquesta sessió ens endinsarà en el món del coaching mitjançant la metodologia de treball del Taller Conscient, dotant als participants d’una eina per compartir informació, resoldre qualsevol tipus de conflicte i conèixer les millors pràctiques per evitar el desgast personal i professional.

Amb aquestes pràctiques de coaching es pretén afavorir el canvi a nivell humà que el sector de la construcció requereix pel que fa a la millora de la productivitat, eficiència dels processos i gestió de l’estrès del personal del procés constructiu.

Aquest Cafè Lean s’adreça a qualsevol persona vinculada a la gestió d’equips de l’àmbit de la construcció, ja siguin equips directes o equips tranversals.

Les persones que participin a la sessió entendran la metodologia de treball Taller Conscient (Coaching Grupal) per a la resolució de conflictes en l’àmbit de gestió d’equips i projectes.

 

Jorge Mercader. Enginyer de Forests (UdL), màster en Prevenció de Riscos Laborals, màster en Desenvolupament Directiu i màster en Intel·ligència Emocional i Coaching per EAE (UPC).

Profesional Coach associat a la Interanational Coach Federation.

Representant del Col·legi d’Enginyers de Forests a la Comissió Construïm el Futur de l’ITeC.

Ha desenvolupat tota seva carrera professional en l’àmbit de la construcció en diferents àrees i tipus d’empresa. Actualment centra la seva activitat com a Consultor coach en prevenció, productivitat i benestar laboral.

Jordi Vilà. Màster en Direcció de RRHH per EADA i Programa de Desenvolupament Directiu per IESE. Coach Profesional Co-Activo Certificado CPCC per CTI i Professional Coach Certified per la International Coach Federation. Coach d’Equips Relacionals i Sistemes pel Center for Right Relationship, format en treball de processos i Ecologia Emocional. Ha desenvolupat la seva carrera professional a l’àmbit de la Consultoria.

Actualment centra la seva activitat en projectes de Coaching Executiu, Coaching d’Equips, i Formació per a diferents organitzacions.

 

Dia: 09/05/2019

Horari: 16 a 18 hores

Lloc: ITeC. Wellington, 19. 08037 Barcelona

Activitat gratuïta, prèvia inscripció

INSCRIPCIÓ