El proper dijous 21 de novembre arriba a l’ITeC una nova sessió gratuïta de Cafè Lean. En aquest cas estarà centrat en la gestió del procés de transformació de les persones. Correrà a càrrec d’Albert Riba, emprenedor, expert en tecnologia i nous models de negoci. És autor dels llibres Mamut o Sapiens, La paràlisi que activa i Tropa Sapiens, editats per Edicions Urano.

Vivim immersos en un entorn en constant evolució que obliga les organitzacions a ser capaços de viure i conviure en un món VUCA (volàtil, incert, canviant i adaptable).

Que aquests canvis impactin en una organització, implica que influeixin en les inquietuds de les persones que la integren, així com en la seva capacitat real de transformació. I això requereix saber detectar, avaluar i gestionar les inquietuds dels treballadors amb la finalitat que, al transformar-les, puguin generar també un canvi en l’organització.

En aquest entorn, la Sapiens Mindset és la mentalitat transformadora que dota les persones de l’autocontrol per transformar-se a si mateixes i, així, ser capaços de transformar la seva organització i el seu entorn.

Dia: 21 de novembre de 2019
Horari: 16 a 18 hores
Lloc: Sala d’actes de l’ITeC
Inscripció: L’assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia.

Accés al formulari