El pròxim Cafè Lean tindrà lloc el 30 de gener a Roca Madrid Gallery i l’empresa Constructora Peache presentarà, com a mitjà per a la discussió i intercanvi de coneixements, la seva experiència en Lean Construccion, fonamentalment Last Planner System.

En aquesta sessió, que té com a objectiu difondre experiències i coneixement del Lean Construction en un format informal i participatiu, els tècnics, Caps d’Obra i Direcció de l’empresa, aportaran el seu punt de vista exposant com hi arribem i què ens aporta –tant des del punt de vista d’obra com des del punt de vista de la Direcció de l’empresa– què aporta als nostres clients i direccions facultatives, i, finalment, l’opinió dels subcontractistes.

Així mateix, tractaran d’exposar les seves idees d’implantació de Lean Construction com a filosofia de treball en tots els nivells de l’empresa i la seva relació amb altres eines i metodologies (BIM, PM) i que han plasmat en el seu Pla Estratègic 2020-2023, per a poder abordar el futur de l’empresa i el del sector.

La Constructora Peache es dedica fa ja gairebé 50 anys a la construcció de tota mena d’obra, fonamentalment, industrial i residencial. Aquestes especialitats que li venen donades pels seus orígens, dins del Grup Qualitat Pascual; per a donar servei a les necessitats de la pròpia Corporació, així com a molts altres clients, ja siguin privats o de l’Administració Pública.

 

Dia: dijous 30 de gener de 2020

Horari: 12 a 14 hores

Lloc: Roca Madrid Gallery. José Abascal 57, 28003 Madrid

Activitat gratuïta fins a completar aforament. Cal inscripció prèvia.