El curs de 16 hores del Sistema de Planificació Last Planner System (Últim Planificador) es planteja com a formació mixta entre classes magistrals en directe en format online i taller pràctic presencial, entre els dies 26 de maig i 18 de juny.

L’Últim Planificador o LPS és una metodologia desenvolupada específicament pel sector de la construcció, donades les especificitats de la indústria de la construcció. Aquesta eina de planificació i control va ser desenvolupada per Glenn Ballard i Gregory Howe els anys 90 del segle passat.

La implementació de LPS crea un ambient col·laboratiu que facilita la incorporació de la filosofia Lean, ja que és un sistema transparent en el que s’estableix plena confiança en el desenvolupament del treball i en les decisions perquè son les persones les que s’impliquen en el procés.

Aquest curs s’adreça a qualsevol agent del sector de la construcció: promotor, projectistes, enginyers, contractistes que tinguin responsabilitat en un projecte de disseny i construcció, tant a nivell tècnic com gerencial, així com a totes les persones interessades a conèixer el Lean Construction i el sistema de l’últim planificador.

El curs s’organitza en cinc sessions online en directe, on a més d’una introducció a Lean Construction, als conceptes teòrics de LPS, l’exposició d’un cas real d’aplicació pràctica i altres planificacions: Kanban, location base scheduling, s’exposaran, per part dels protagonistes que hi han intervingut, experiències pràctiques de l’aplicació de la metodologia LPS tant en la gestió de projectes com en la gestió d’obres.

La sessió presencial, és un taller pràctic de l’aplicació de LPS de 4 hores. Aquest taller, previst inicialment a Barcelona, es podrà impartir a Madrid i Valencia o a altres ciutats quan el grup sigui de 10 persones o més.

 

Sessions online:

Dimarts 26 de maig i 2 de juny de 17h a 19h (2 hores)
Dijous 28 de maig i 4 de juny de 17h a 19h (2 hores)
Dijous 18 de juny de 16 a 20 hores (4 hores)

Taller presencial:

Dijous 11 de juny de 16 a 20 hores (4 hores)

Professors
:

Víctor Roig i Juan Felipe Pons

Diferents tarifes de matrícula. Formació bonificable per Fundae.

Inscripció

Programa