Un any més la cita sobre Lean Construction se celebrarà a Barcelona els propers dies 5 i 6 de juny amb un workshop sobre la gestió de les persones en el canvi d’estratègia empresarial i la jornada “Experiències de l’aplicació de Lean més enllà del LPS”. Aquestes activitats mostraran perquè cal adoptar el Lean i es presentaran exemples d’organitzacions que han donat el pas. Implementar Lean és aportar per la millora continua, fomentar la col·laboració, aportar valor als productes i processos, reduir pèrdues i millorar la satisfacció del client o usuari final.

Al workshop The Lean Government Framework: How to Run the Whole Business of Government a càrrec de Renée Smith, Directora de Desenvolupament de l’Organització de l’Estat de Washington, es treballarà sobre l’aplicació del Lean com una filosofia centrada en l’esser humà. Tal com diu la Renée: “Si comencem per veure el Lean com una forma de pensar sobre el món, amb la gent en el centre, llavors posem una taula realment gran, per així dir-ho, amb una increïble varietat d’opcions per entendre el Lean”.

A la jornada “Experiències de la aplicació de Lean més enllà del LPS” es presentarà el recorregut que han fet certes organitzacions per afrontar la incorporació del Lean en els seus processos. El programa d’aquesta edició s’ha agrupat en quatre àmbits:

  • Experiències d’establiment d’un marc col·laboratiu per al desenvolupament d’actuacions, mitjançant la utilització de contractes tipus IPD
  • Primers passos de la implementació de Lean en organitzacions públiques i privades
  • Aplicació d’altres tècniques Lean: optimitzar i gestionar processos i integrar l’economia circular
  • La importància de la gestió de les persones en els escenaris de canvi: com fomentar la col·laboració

El Lean Construction Barcelona 2019 compta amb el patrocini de Comsa, Ajuntament de Barcelona i Aigües del Segarra Garrigues i està organitzar per l’ITeC amb la col·laboració de Bimetric.

 

Workshop

Dia: 5 de juny
Lloc: Sala d’actes de l’ITeC. C. Wellington 19. Barcelona

Programa

 

Jornada

Dia: 6 de juny de 2019
Lloc:
Sala Oriol Bohigas. Ateneu Barcelonès. C. Canuda, 6. Barcelona

Programa

 

Inscripció jornada: fins el 25 de maig: 150€ a partir del 26 de maig: 175€

Inscripció workshop: 350€ . Workshop + Jornada 400€

Inclou assistència, cafès i dinar

Inscripcions