Participem a la jornada “BIM 360º una visió integral” del Col·legi de Camins, Canals i Ports de Catalunya

Per: Publicat: 23/06/2017Categories: Jornades

L’ITeC ha participat a la jornada “BIM 360º una visió integral” organitzada pel Col·legi de Camins, Canals i Ports de Catalunya, ​​on s’han conegut els últims desenvolupaments en la indústria, els reptes i les oportunitats que s’anticipen en el sector de la construcció. Els assitents han pogut intercanviar punts de vista a través de casos pràctics, presentacions de projectes i una taula rodona moderada per Ferran Bermejo, Director Tècnic de l’ITeC.

La sessió ha comptat amb experts de diferents organitzacions relacionats amb l’enginyeria civil i s’hi ha analitzat, des de diferents punts de vista, quins són els factors clau que estan transformant la indústria.

Aquesta jornada ha estat enmarcada en el Congrés de les Professions de Catalunya.

L’ITeC impulsa el BIM a Catalunya des dels seus inicis. El Consell Assessor del Patronat de l’ITeC va crear a principis del 2015 la Comissió Construïm el Futur per debatre sobre el futur del sector de la construcció i analitzar l’ús de les tecnologies BIM, Lean i IDP (Integrated Project Delivery) entre d’altres temes. Les conclusions del primer European BIM Summit es van recollir en el primer manifest a favor del BIM a l’estat espanyol, on es posava de manifest la necessitat de la modernització del sector de la Construcció. L’ITeC treballa dia a dia i fixa entre els seus objectius principals la implementació total del BIM.

ITeC
ITeC

Compartir aquesta informació

Autor/a: ITeC

Avatar
ITeC
ITeC