ACCÉS A LA SEGONA SETMANA DE WEBINARS #JOEMQUEDOACASA

Passar la quarantena a casa no ha de ser sinònim d’avorriment. Des de l’ITeC hem organitzat una setmana de webinars per a fer-te els dies més amens. Pot ser un bon moment per a ampliar coneixements i créixer professionalment.

Hem programat un total de 10 webinars des del dilluns 30 de març al divendres 3 d’abril. En farem dos cada dia, un en horari de matí, a les 11.00 h, i un altre a la tarda, a les 16.00 h.

Sobre què parlarem? El ventall de temes que exposaran els nostres experts és ben ampli: elaboració de pressupostos, objectes BIM, estàndard eCOB, projectes R+D, economia circular, sostenibilitat…

PLACES LIMITADES!

Setmana 1 webinars

A continuació et detallem la programació de cada dia, fent cinc cèntims del que tractarà cada sessió i qui serà el ponent:

 

Dilluns 30 de març

11h – Com elaborar pressupostos col·laboratius a distància
Aprendràs a elaborar un pressupost amb els programes TCQ i el TCQi, així com els avantatges de treballar en entorns col·laboratius.
Ponent: Maria Villegas
– INSCRIPCIÓ –

16h – Què és l’economia circular? Conceptes bàsics
Conceptes bàsics de l’economia circular i les diferències fonamentals amb el sistema productiu actual. Què consumim en realitat? Com impacten els diferents materials? Quina relació hi ha entre energia i emissions?
Ponent: Xevi Prat
– INSCRIPCIÓ –

 

Dimarts 31 de març

11h – Planifiques i certifiques a les teves obres?
Mòduls de TCQ de Planificació, durant la fase d’estudi i la de progrès, i de Certificació.
Ponent: Maria Villegas
– INSCRIPCIÓ –

16h – Conceptes bàsics de l’estàndard eCOB
Presentació general del primer estàndard obert llançat a Espanya per a la creació d’objectes BIM en qualsevol plataforma de modelatge. La importància de treballar en base a un estàndard compartit. ¿Quina és la seva alacance? ¿Qui li dóna suport i desenvolupa? ¿Com són els objectes creats amb ECoB? ¿Com introduir-se en el seu aprenentatge? La resposta a aquestes preguntes en el webinar.
Ponent: Ferran Bermejo i Elena Pla
– INSCRIPCIÓ –

 

Dimecres 1 d’abril

11h – Com elaborar pressupostos amb models BIM
Introducció als pressupostos BIM amb el programa TCQ i la seva vinculació amb les diferents plataformes.
Ponent: Maria Villegas
– INSCRIPCIÓ –

16h – Vies de finançament de projectes R+D per a Pimes
Criteris per a definir les línies de finançament més apropiades per al nostre projecte R+D, programes nacionals i europeus i recursos útils per a la cerca d’ajudes.
Ponent: David Sabatés
– INSCRIPCIÓ –

 

Dijous 2 d’abril

11h – 6 passos per a crear objectes BIM amb eCOB
Metodologia introductòria d’aplicació de l’estàndard eCOB, basada en sis pasos desenvolupats sobre l’exemple d’un objecte BIM. Sessió complementària amb la del 31 de març a les 16:00 h.
Amb Ferran Bermejo i Elena Pla
– INSCRIPCIÓ –

16h – Saps que ja pots planificar i certificar amb models BIM?
Fes un cop d’ull als mòduls de TCQ de Planificació BIM (tant durant la fase d’estudi com la de progrès) i el de Certificació BIM.
Ponent: Maria Villegas
– INSCRIPCIÓ –

 

Divendres 3 d’abril

11h – Requeriments i objectius per a la licitació pública i privada en BIM
Anàlisi dels requeriments i compliment dels objectius proposats a les maquetes digitals, treballant les estratègies BIM, el valor afegit i les diferents eines que poden ajudar a resoldre les dificultats sorgides.
Ponent: Jerónimo Alonso
– INSCRIPCIÓ –

16h – Criteris per a aplicar l’economia circular
Les 4R (reduir, reciclar, reutilitzar i recuperar) i altres criteris per a avançar cap a una economia circular (guies, segells i altres fonts d’informació).
Ponent: Xevi Prat
– INSCRIPCIÓ –

 

Tots els webinars seran en castellà.