La participació en les tres setmanes de webinars #joemquedoacasa ha estat excepcional, amb més de 7.000 inscrits en total. Per aquesta raó, i vist l’èxit del webinar de la 3a setmana sobre programes de modelat i elaboració de pressupostos en TCQ, des de la Fundació ITeC hem volgut continuar abordant aquesta temàtica.

Dimarts passat 28 d’abril va tenir lloc el seminari “Modela en Revit amb BEDEC per a obtenir un pressupost en TCQ”. Amb l’objectiu d’aprofundir en la matèria, el dia 12 de maig a les 16:00 h. hem programat una segona part. En aquesta ocasió ens centrarem en Revit i l’extracció d’amidaments per a l’elaboració de pressupostos.

Durant una hora mostrarem un model en Revit real i la configuració i preparació per a l’exportació personalitzada a format IFC, tant en estructura, arquitectura i instal·lacions. A més, treballarem la interoperabilitat en l’obtenció d’amidaments, l’elaboració d’un pressupost a través de TCQ i els avantatges de la utilització d’un banc de referència.

Data:

12 de maig, a les 16:00 h.

Ponents:

Sara Ibañez, Consultora BIM, Coordinadora acadèmica de MSI Academy i Autodesk Certified Professional en Revit Arquitectura
Maria Villegas, Cap del Departament de Suport i Formació de l’ITeC

 

– INSCRIPCIÓ –

 

Fes clic aquí per a veure la primera part del webinar.