No et perdis la 3a Setmana (i última) de Webinars #joemquedoacasa

Per: Publicat: 20/04/2020Categories: Formació, Webinar

Després de la bona acollida de les dues setmanes de webinars #joemquedoacasa organitzades amb més de 6000 inscrits en total, des de la Fundació ITeC hem planificat la tercera i última per a què puguis continuar la teva formació o endinsar-te en una nova àrea i ampliar els teus coneixements.

La 3a Setmana de Webinars #joemquedoacasa tindrà lloc del dilluns 27 al dijous 30 d’abril. Utilitzarem la mateixa dinàmica que en les dues anteriors: dos webinars gratuïts al dia; un en horari de matí, a les 11:00 h, i un altre de tarda, a les 16:00 h.

Amb l’objectiu de continuar oferint un ampli ventall de temàtiques, la programació d’aquesta próxima edició seguirà sent un recull de tots els coneixements dels i les nostres professionals.

 

Ja està preparada la 3a Setmana de Webinars #joemquedoacasa

 

A continuació, us deixem un petit resum de cadascun amb la seva corresponent inscripció:

Dilluns 27 d’abril

11:00 h – Descobreix les certificacions de construcció: les claus de BREEAM
Durant la construcció, ocupació, renovació i demolició, els edificis utilitzen energia, aigua i matèries primeres i generen residus i emissions que són nocives per al medi ambient. Aquests fets han impulsat la creació d’estàndards de construcció sostenible destinats a mitigar l’impacte dels edificis en l’entorn natural. En aquest webinar coneixerem els principals certificats i ens centrarem en l’exemple de BREEAM.
Ponent: Pablo Fernández Seoane, Tècnic BREEAM ® Espanya i Arquitecte Tècnic especialitzat en Sostenibilitat
– INSCRIPCIÓ –

16:00 h – L’ABC del manteniment d’un edifici
Criteris i passos a seguir per a realitzar la gestió del manteniment d’un edifici. Informació de l’inventari necessari, creació d’espais, introducció de contractes de mantenidors, definició del manteniment preventiu, substitutiu, planificació i execució d’ordenis de treball, etc.
Ponent: Francesc Canalies, Enginyer Tècnic Industrial i Consultor de l’ITeC
– INSCRIPCIÓ –

Dimarts 28 d’abril

11:00 h – Gestió i justificació de projectes R+D+i
Procés des del moment en què es rep l’aprovació d’un projecte subvencionat fins a la seva finalització. Es tractaran temes de gestió, seguiment i justificació de projectes a nivell general, sense centrar-nos en cap convocatòria concreta. Pot ser útil per a totes aquelles persones que tenen poca experiència en el seguiment i justificació de projectes R+D+i vulguin aclarir dubtes o rebre consells en aquest sentit.
Ponent: Laia Casafont, Llicenciada en Ciències Ambientals i Gestora de Projectes de la Innovació a l’ITeC
– INSCRIPCIÓ –

16:00 h – Modela en Revit amb BEDEC per a obtenir un pressupost en TCQ
Com elaborar un model en Revit, coneixent la configuració i preparació per a l’extracció
més òptima per a l’obtenció d’amidaments, i com configurar un pressupost veient els avantatges de la utilització d’un banc de referència. A més, es veuran les possibilitats entre l’elaboració d’un pressupost utilitzant arxius natius de Revit i el treball a través d’arxius en IFC.
Ponents: Sara Ibáñez, Consultora BIM, Coordinadora académica de MSI Academy i Autodesk Certified Professionalen Revit Arquitectura, i Maria Villegas, Arquitecta Tècnica i Cap del Departament de Suport Tècnic i Formació de l’ITeC
– INSCRIPCIÓ –

Dimecres 29 d’abril

11:00 h – Llença els teus productes innovadors amb garanties tècniques
Descobreix, a través de certificacions tècniques, els productes i sistemes constructius innovadors que poden obtenir marcatge CE i complir amb el Codi Tècnic de l’Edificació. Les dues condicions són indispensables per a què els tècnics decideixin el seu ús i disposin de les garanties necessàries que avalin el producte.
Ponent: Josep Torruella, Enginyer Industrial i Cap del Departament Comercial de l’ITeC
– INSCRIPCIÓ –

16:00 h – Economia circular: casos d’èxit en edificació
Actualment, el sector de l’edificació convencional sembla molt allunyat del que proposa l’Economia Circular. És utòpica la seva reconversió? Existeixen casos d’èxit que puguem adoptar com a models? Durant la sessió, es veuran casos reals que han fet passos en la bona direcció, incidint en aspectes d’allò més variats: des de plantejaments empresarials, tipològics i constructius fins a temes de gestió energètica, passant per l’aplicació de les
noves tecnologies de la informació, l’elecció de materials i productes concrets o l’integració d’autèntics ecosistemes vius en els edificis.
Ponent: Xevi Prat, Arquitecte i Membre del Departament Comercial de l’ITeC
– INSCRIPCIÓ –

Dijous 30 d’abril

11:00 h – El camí cap a l’LPS: la fiabilitat de les planificacions
Abans d’implementar una millora en qualsevol procés, cal conèixer la seva situació. En el cas de les planificacions d’obra, els terminis no acostumen a complir-se. No obstant, l’adopció del LPS com a nova metodologia de planificació demanada un canvi de comportament. En aquesta sessió, es presentarà una proposta d’aplicació d’alguns dels conceptes del LPS i els resultats obtinguts al analitzar la fiabilitat de les planificacions setmanals d’obra realitzades mitjançant mètodes tradicionals.
Ponent: Víctor Roig, Enginyer de Camins, consultor i soci de Bimetric
– INSCRIPCIÓ –

16:00 h – Vols conèixer l’ecosistema d’eines que hi ha a l’entorn BIM?
Anàlisi de l’ecosistema d’eines existents per a desenvolupar un projecte i dur a terme la seva construcció i explotació dins un entorn BIM.
Ponent: Jerónimo Alonso, Arquitecte Tècnic, Representant de l’ITeC a Castella i Lleó i Cantàbria i Especialista en BIM
– INSCRIPCIÓ –

 

ACCÉS A LA PRIMERA SETMANA DE WEBINARS #JOEMQUEDOACASA

ACCÉS A LA SEGONA SETMANA DE WEBINARS #JOEMQUEDOACASA

ITeC
ITeC

Compartir aquesta informació

Autor/a: ITeC

Avatar
ITeC
ITeC