L’ITeC participarà al Cicle de Jornades BIM amb el programa TCQ2000

ITeC/BIM, Jornades/L’ITeC participarà al Cicle de Jornades BIM amb el programa TCQ2000

L’ITeC participarà al Cicle de Jornades BIM amb el programa TCQ2000

15/03/2017|BIM, Jornades|

El 21 de març a les 12.00 h tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya la sisena jornada tècnica gratuïta del Cicle de Jornades BIM, que pretén apropar als arquitectes totes les novetats de les empreses vinculades amb la metodologia de treball BIM.

En aquesta jornada participaran diversos membres de l’ITeC: Ferran Bermejo, Director Tècnic; M. Elena Pla, de Desenvolupament BIM; i Joan Duatis, d’Aplicacions Informàtiques. Durant la seva intervenció, faran una presentació dels fluxos de treball en BIM realitzats amb el programa TCQ2000, i faran una introducció al format IFC i el seu ús en els amidaments a partir del visor BIM de TCQ. Finalment explicaran com elaborar pressupostos multiplataforma combinant exportacions natives i models IFC.

La sessió està orientada a professionals que desenvolupen projectes i elaboren amidaments i pressupostos, interessats en incorporar els fluxos de treball que suposa el treball col·laboratiu basat en BIM i en aprendre els conceptes bàsics dels formats IFC aplicats a l’elaboració de pressupostos.

més informació