Acord entre la Sagrada Família i l’Ajuntament de Barcelona per a regularitzar les obres del temple

ITeC/Jornades/Acord entre la Sagrada Família i l’Ajuntament de Barcelona per a regularitzar les obres del temple

Acord entre la Sagrada Família i l’Ajuntament de Barcelona per a regularitzar les obres del temple

04/12/2018|Jornades|
  • Acord entre la Sagrada Família i l’Ajuntament de Barcelona per a regularitzar les obres del temple

El passat 18 d’octubre la Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família i l’Ajuntament de Barcelona van signar un acord per a regularitzar les obres del temple i acabar de construir el projecte d’Antoni Gaudí, començat l’any 1882 quan Sant Martí de Provençals ni tan sols formava part de Barcelona.

El pacte també inclou la col·laboració en el finançament de les despeses municipals que genera la millora del barri: la reducció del dèficit del transport públic, la reurbanització dels carrers que envolten la Basílica i la neteja, la vigilància i el manteniment de l’espai públic. A més de l’aspecte econòmic, es contempla la regularització dels usos del temple i la creació d’una comissió de treball.

Amb aquest conveni es pretén prosperar en la convivència entre els veïns i l’activitat de la Sagrada Família, un dels edificis més emblemàtics de Barcelona. Cada any, més de 4 milions de persones visiten el seu interior i al voltant de 20 milions contemplen la façana des de fora.