Després de l’èxit aconseguit en la primera edició, l’ITeC acollirà per segona vegada el curs oficial WELL Advanced el 17 d’octubre. De la mateixa manera, serà una formació dirigida a adquirir un coneixement sòlid sobre la certificació WELL v2.

La certificació WELL és un sistema de puntuació dinàmic per a edificis i comunitats que permet identificar, mesurar i monitorar les característiques dels espais construïts que impacten en la salut pública i el benestar dels ocupants.

El curs pretén explicar cada concepte del WELL Building Standard v2 per tal de dominar el procés de certificació complet, passant per totes les fases i mostrant mitjançant casos pràctics com s’han solucionat els problemes de salut pública identificats. Aquesta part teòrica es combina amb un exercici guiat que facilita les claus per aconseguir l’èxit en casos reals posteriors.

Gràcies als continguts transversals i interdisciplinaris, la sessió està enfocada a tots aquells perfils interessats en el wellness i la construcció sostenible. Poden cursar-la tant professionals del sector de la construcció, com personal de RRHH, docents o estudiants.

Inscripció aquí

 

Dia

17 d’octubre de 2019

Horari

De 9:00 a 15:00 h

Lloc

ITeC | Carrer Wellington, 19, 08018 Barcelona

Matrícula

290€ (IVA inclòs)