L’ITeC imparteix part del Curs d’Introducció nZEB

ITeC/Formació, Jornades/L’ITeC imparteix part del Curs d’Introducció nZEB

L’ITeC imparteix part del Curs d’Introducció nZEB

18/12/2018|Formació, Jornades|
  • L’ITeC imparteix part del Curs d’Introducció nZEB

El passat 27 de novembre l’ITeC va formar part del grup docent encarregat d’impartir la 6ena jornada del Curs d’Introducció nZEB, dedicada a les tendències i oportunitats de negoci.

L’objectiu d’aquest curs, organitzat per les entitats ICAEN, IREC, Leitat, Eurecat i CIMNE, ha estat exposar quins factors influeixen en el disseny i construcció dels edificis de consum d’energia quasi zero (nZEB). S’ha dividit en 6 sessions per tal d’aprofundir en tots els aspectes: el marc normatiu, l’envolupat d’un edifici amb elevada eficiència energètica, les instal·lacions convencionals i energies renovables més adients i el paper de la gestió energètica.

La darrera sessió va ser destinada a indicar vies de gestió energètiques, així com també a analitzar projectes concrets de rehabilitació energètica a escala de districte, prestant especial atenció a la metodologia BIM i al pressupost.

Gloria Díez, del Departament de Construcció Sostenible de l’ITeC, juntament amb Sergio Martínez, de LEITAT, van parlar de tecnologia BIM i economia circular als edificis dins el marc del projecte Houseful. D’altra banda, Jose Lucas, del mateix departament de l’ITeC, va presentar el projecte CTU, cost total de l’edifici per l’usuari.