2a edició del curs d’Implantació del BIM en enginyeries

ITeC/BIM, Formació/2a edició del curs d’Implantació del BIM en enginyeries

2a edició del curs d’Implantació del BIM en enginyeries

15/03/2017|BIM, Formació|

Entre el 30 de març i el 13 de juliol, el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, durà a terme la segona edició del curs Implantació de la metodologia BIM en enginyeries amb la col·laboració de l’ITeC. El programa pretén iniciar la implantació del BIM en empreses de dimensions reduïdes que volen apostar decididament per aquesta metodologia de treball.

Durant el transcurs de la formació es tractaran una sèrie d’eines informàtiques vinculades a la metodologia BIM per tal que l’alumne comprengui com aquestes s’integren dins del treball de l’entorn BIM així com la seva utilitat en cada fase de treball. Al finalitzar el curs, l’alumne haurà desenvolupat les principals habilitats del treball en entorn BIM, i les haurà posat en pràctica sobre un projecte real.

Aquest curs, amb places limitades a cinc alumnes, té com a únic requisit que els participants tinguin coneixements i habilitats mínimes de modelat BIM en alguna de les plataformes més comuns (Revit, AECOsim, Archicad, Allplan…). L’horari del curs serà de 9.30 a 14.00 hores.

més informació