L’ITeC present a la reunió bianual del projecte MEZeroE celebrada a Dinamarca

Per: Publicat: 02/11/2022Categories: Congressos, Sostenibilitat

Els passats 13 i 14 d’octubre va tenir lloc a Dinamarca la segona reunió bianual del projecte Horizon 2020 MEZeroE en format presencial i telemàtic.

La reunió va estar organitzada per la DTU (Technical University of Denmark) i va tenir lloc al seu campus que es troba a Lyngby, als afores de Copenhaguen. Per part de l’ITeC van asistir Elisa Guerra, del Departament de Qualitat de Productes, i Maria Elena Pla, Cap de Desenvolupament BIM.

Durant la reunió es va presentar l’evolució dels diferents paquets de treball, la definició gradual que s’està fent dels serveis d’innovació de la plataforma i la seva proposta de valor diferencial respecte el mercat existent, així com de l’evolució de les fases executives d’assaigs en laboratoris acreditats i en laboratoris vius (en els que està previst mesurar diferents paràmetres de condicions ambientals d’habitabilitat abans i després de la instal·lació dels productes innovadors que formen part del projecte).

Els assistents en format presencial van poder visitar els laboratoris de la secció de Clima Interior i Física dels Edificis de la DTU. Aquestes instal·lacions permeten realitzar assaigs i mesurar l’impacte del clima interior en el confort humà, la salut i productivitat.

La reunió va concloure amb l’Assemblea General, convocant la propera reunió general a Ljubljana (Eslovènia) que serà organitzada pel ZAG (Slovenian National Building and Civil Engineering Institute).

MEZeroE té com a objectiu desenvolupar una plataforma d’innovació oberta per a les empreses de productes i sistemes innovadors d’envoltants de façana que ofereixi els següents serveis als diferents agents del sector:

  • Desenvolupament de solucions tecnològiques “NZEB Enable Envelope”, ajudant al fabricant a posar els productes al mercat, oferint un ventall de serveis que inclouen consultoria, assaigs, suport a la certificació i digitalització dels seus productes o de mesura de característiques i de paràmetres que assegurin el confort en els edificis.
  • Transferència de coneixement.
  • Posar en contacte les necessitats d’assaig amb les laboratoris existents.
  • Proporcionar monitoratge en laboratoris vius.
  • Estandarditzar les solucions d’avantguarda essent l’accés a tots aquests serveis accessibles a través d’un punt d’entrada únic per a tots els usuaris.

ITeC
ITeC

Compartir aquesta informació

Autor/a: ITeC

Avatar
ITeC
ITeC