L’ITeC publica el Mòdul d’enllaç BEDEC web, es tracta d’un mòdul d’enllaç entre el TCQ d’escriptori i el banc BEDEC Construcció al web.

Amb el Mòdul d’enllaç BEDEC web es podrà adaptar, actualitzar i comparar un pressupost d’usuari en format TCQ o altre amb la informació dels diferents bancs BEDEC Construcció web del 2019, 2020 i banc dinàmic, tant en català com en castellà, podent seleccionar també els paràmetres d’àmbit de preus, volum d’obra i àmbit de plecs.

El Mòdul d’enllaç BEDEC web funciona amb qualsevol programa compatible amb el format estàndard FIEBDC-3/2016 que permet la interoperabilitat entre programes de pressupostos i bases de dades. Per tant, es pot utilitzar amb TCQ i s’han realitzat comprovacions del seu correcte funcionament amb Presto 2020.2 i amb Arquímedes 2020.f (i posteriors versions).

Al web de l’ITeC trobareu més informació sobre el seu funcionament i la seva descàrrega. Per a qualsevol aclariment al respecte no dubteu en posar-vos en contacte amb el nostre departament de Suport i Formació.