Sorigué s’incorpora com a mecenes premium de l’ITeC

ITeC/Mecenatge i Club empreses ITeC/Sorigué s’incorpora com a mecenes premium de l’ITeC

Sorigué s’incorpora com a mecenes premium de l’ITeC

Sorigué, grup empresarial referent en els sectors de la tecnologia i l’enginyeria de l’aigua, els serveis, la construcció i els materials, amb una aposta clara per la innovació i amb una vocació de retorn a la societat, ha entrat a formar part del programa de mecenatge de l’ITeC.

Fundat el 1954, té el seu origen en la producció d’àrids i el tractament d’asfalts. Durant aquestes dècades, Sorigué ha experimentat una expansió constant que, juntament amb l’increment del volum de negoci, de l’equip humà i dels mitjans propis, s’ha traduït en la diversificació de les seves àrees d’activitat.

Sorigué ha desenvolupat un model integral de negoci, amb delegacions en les principals ciutats espanyoles i desenvolupa la seva activitat en tot el territori nacional. A més, ha dut a terme importants projectes a escala internacional.

Entre alguns dels seus projectes més destacats cal mencionar el manteniment i conservació de la xarxa d’aigua potable de Barcelona i la connexió de nous edificis i instal·lacions, així com les obres de renovació de la canonada a l’àrea metropolitana, la construcció de la planta de biodièsel del Ferrol, reutilització del Canal de Isabel II de Madrid o la construcció de les línies 9 i 10 del metro de Barcelona, entre moltes altres.

El programa de mecenatge de l’ITeC ofereix a les empreses l’oportunitat de recolzar els valors i objectius de l’ITeC, una institució que aquest 2018 compleix 40 anys d’història. També obtenen suport a nivell de comunicació i màrqueting, així com el fet d’associar el seu nom a una entitat amb dilatada experiència en el sector de la construcció i de reconegut prestigi.