Encofrados J. Alsina SA s’afegeix al Club d’empreses de l’ITeC

ITeC/Mecenatge i Club empreses ITeC/Encofrados J. Alsina SA s’afegeix al Club d’empreses de l’ITeC

Encofrados J. Alsina SA s’afegeix al Club d’empreses de l’ITeC

  • Encofrados J. Alsina SA s’afegeix al Club d’empreses de l’ITeC

Encofrados J. Alsina SA, empresa dedicada a oferir solucions per a estructures de formigó, s’incorpora al Club d’empreses de l’ITeC. Amb més de 60 anys d’experiència, la seva capacitat de servei integral l’ha convertida en un referent per al sector.

La companyia és especialista en la venda i el lloguer de sistemes encofrats de formigó, encara que pot dissenyar i fabricar elements especials per donar un seguiment més ampli. L’objectiu és millorar l’eficiència dels clients i la seguretat dels seus projectes a través de la innovació, el suport i la gestió empresarial.

Adherint-se al Club d’empreses, Encofrados J. Alzina dona suport als eixos de creixement de l’ITeC: l’impuls d’eines que fomentin la sostenibilitat i la rehabilitació d’edificis, l’avenç de noves tendències de gestió del procés constructiu com l’IPD o el BIM i el desenvolupament en grup de projectes europeus de R+D del sector.

Al mateix temps, rebrà un gran recolzament i tracte preferencial per part de l’ITeC i és obsequiat amb la subscripció gratuïta a la versió completa de l’informe Euroconstruct, l’accés al servei SiT i diferents descomptes en altres productes i serveis.