Del 17 al 19 de setembre IFEMA – Feria de Madrid acollirà l’esdeveniment més innovador dedicat a impulsar i transformar l’edificació: REBUILD 2019.

Per una banda, Licinio Alfaro, Cap del Departament de Construcció Sostenible de l’ITeC, col·laborarà el 17 de setembre a les 10:00h al debat “Aproximacions a l’eficiència energètica”, juntament amb més experts. S’oferiran diferents visions del que significa fins ara l’eficiència energètica i es plantejaran noves maneres d’afrontar-la.

Per una altra, Ferran Bermejo, Director Tècnic de l’ITeC, i Elena Pla, Responsable de Desenvolupament BIM de l’ITeC, hi participaran amb la ponència “Instruments per a la digitalització de la gestió de projectes en BIM”, el mateix dimarts a les 17:20h. D’una banda, parlaran de l’estandardització dels objectes BIM emprats en les fases de modelat, control de costos, planificació i execució d’obres. D’altra, donaran les claus per a introduir-se en la gestió temporal i econòmica de projectes BIM, de forma ràpida i amb costos reduïts.

L’objectiu de la fira és dinamitzar els sectors de la rehabilitació, la reforma i l’eficiència energètica. D’aquesta manera, proporciona als professionals un espai especialitzat on trobar els últims productes, materials, solucions i serveis.

El futur del sector s’analitzarà al Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, amb una agenda formada per més de 280 experts internacionals abordant els reptes que es presenten.

A més, al voltant de 200 marques presentaran al showroom exclusiu les seves novetats i últimes tendències per impulsar els projectes a una nova dimensió.

Aconsegueix la teva entrada