El Banc BEDEC permet arrossegar els elements d’aquest banc i enganxar-los directament a qualsevol programa de pressupostos que llegeixi formats Fie, entre ells el TCQ. Poden gaudir dels avantatges de fer drag&drop les persones que tinguin una llicència BEDEC.

Aquest banc ha renovat tant el contingut com el disseny. A part dels bancs de l’ITeC ara també conté informació dels objectes BIM de les empreses i s’ha redissenyat la consulta online, que ara disposa d’un disseny més visual i intuïtiu per tal d’agilitar la navegació i està adaptat a tots els dispositius mòbils. L’objectiu d’aquesta actualització –més moderna, actual i interactiva– és facilitar l’accés dels usuaris al banc, així com millorar-ne la usabilitat.

Per consultar el BEDEC, si esteu registrats a la web, podeu accedir il·limitadament als preus i a les descripcions. Si sou usuaris Premium, a més, teniu accés total a la base de dades amb la justificació, els plecs i la informació ambiental i si teniu llicència BEDEC podeu fer drag&drop.