Mòdul d’enllaç BEDEC web – Instruccions d’ús amb TCQ

Compatibilitat

Aquest procediment s’ha comprovat amb la última versió de TCQ. En principi també hauria de funcionar amb qualsevol versió de TCQ que sigui compatible amb les versions instal·lables del banc BEDEC (que es van publicar fins a 2018).

Instal·lació

En primer lloc heu de descarregar i instal·lar el mòdul d’enllaç. El mòdul d’enllaç no és una aplicació normal, no es fa servir en solitari ni directament, així que no es crea cap accés directe per obrir-la.

La ruta predeterminada on queden instal·lats els arxius del mòdul d’enllaç és: C:\Users\Public\Documents\ITeC\BEDEC\BEDEC-WEB

Procediment per a adaptar preus amb TCQ

Abans de seguir el procediment, us recomanem que consulteu aquests consells per a optimitzar el funcionament del mòdul d’enllaç BEDEC web amb TCQ.

 1. Obriu el banc de preus de l’obra que voleu adaptar.
 2. Aneu al menú Utilitats i feu clic a l’opció Adaptar preus.
 3. Feu clic al botó de tres punts al costat de Banc origen i obriu l’arxiu bedec-web.bc3 que trobareu a la ruta d’instal·lació del mòdul d’enllaç: C:\Users\Public\Documents\ITeC\BEDEC\BEDEC-WEB
 4. Marqueu les opciones que voleu adaptar i premeu el botó Acceptar.
 5. Apareixerà aquesta finestra. Seleccioneu l’idioma en que voleu treballar, introduïu el vostre usuari i contrasenya del BEDEC y premeu el botó Acceptar.
  Mòdul d'enllaç BEDEC web
 6. El mòdul d’enllaç es connectarà amb el banc BEDEC i apareixerà aquesta finestra. Seleccioneu el banc amb el que voleu treballar, l’idioma del banc, escolliu els paràmetres desitjats i premeu el botó Iniciar per a iniciar el procés.
  Mòdul d'enllaç BEDEC web
 7. Apareixerà aquesta finestra. Premeu el botó Continuar per a iniciar efectivament el procés. És important tenir en compte que, mentre estigui funcionant el mòdul d’enllaç, no es pot fer servir el mateix compte d’usuari per a accedir al banc BEDEC perquè això interrompria el procés. Depenent de la mida del banc de preus el procés pot ser llarg, així que si esteu fent servir un ordinador portàtil és recomanable connectar-lo a la xarxa elèctrica per a evitar que el procés s’interrompi si s’esgota la bateria.
  Mòdul d'enllaç BEDEC web