A través d’aquest link us podeu convertir en socis inversors de SIARQ Advanced Solar Design.

SIARQ va ser l’empresa finalista que es va beneficiar del programa complet d’assessorament per la cerca d’inversió privada ITeC Impulsa.

Dins d’aquest programa, un assessor de l’ITeC ha ajudat a l’empresa a preparar la documentació i el llistat d’inversors per començar la cerca de finançament privat.

Un cop finalitzat aquest procés, SIARQ ha començat el contacte amb els inversors i ha engegat una ronda de crowdfunding amb el que ja ha obtingut les primeres inversions dels socis de la plataforma i en breu l’obriran al públic.

L’empresa busca 500.000€, dels quals 250.000€ a través del crowdfunding, per portar a termini la industrialització dels seus productes, així com impulsar les accions de màrqueting, promoció i comercialització.

SIARQ és una empresa especialitzada en el disseny i comercialització d’una nova generació d’il·luminació solar urbana. Amb les inversions que es rebin es finançarà la sortida al mercat del seu producte estrella, el Solar Urban Hub, que consisteix en un nou concepte d’il·luminació solar urbana amb sensors ambientals integrats. Aquesta  solució  innovadora i de disseny únic, optimitza la gestió i el control de la contaminació atmosfèrica a les ciutats i permet generar nous serveis urbans per cuidar de la salut i el benestar dels ciutadans.

ITeC Impulsa, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya, ha estat un programa de cerca de finançament privat dirigit a empreses amb solucions que fomentin l’economia circular en el sector de la construcció. S’han assessorat 10 empreses amb un èxit important. Per aquesta raó aquest programa seguirà obert per seguir ajudant a les empreses que millorin el sector.