Saint-Gobain presenta la web Edificación Sostenible per a la consecució de certificacions LEED i BREEAM

ITeC/Sostenibilitat/Saint-Gobain presenta la web Edificación Sostenible per a la consecució de certificacions LEED i BREEAM

Saint-Gobain presenta la web Edificación Sostenible per a la consecució de certificacions LEED i BREEAM

22/07/2018|Sostenibilitat|

La importància de les edificacions sostenibles ha crescut de manera notable durant l’última dècada. Com a conseqüència, els sistemes de certificació ambiental també han guanyat protagonisme dins del sector de la construcció, convertint-se en l’eina per a avaluar el comportament ambiental de l’obra i el seu entorn.

Amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament sostenible, Saint-Gobain acaba d’estrenar la pàgina web Edificación Sostenible. El nou espai en línia facilita tota la informació necessària per a la consecució de les certificacions ambientals LEED i BREEAM amb materials i solucions del Grup francès, pretenent convertir-se en un referent tant per a un professional del gremi com per a un client final.

De forma senzilla, es mostra com un edifici pot esdevenir sostenible millorant el confort dels seus habitants i reduint, a través de l’eficiència energètica o la gestió de residus, l’impacte negatiu que causa contra el planeta. Al mateix temps, l’usuari pot accedir a una base de dades on hi figura tota la documentació sobre les solucions Saint-Gobain, les eines i els serveis de suport. Si l’internauta vol aprofundir encara més, disposa d’una llista de projectes a nivell mundial que han obtingut aquestes certificacions incloent materials del Grup.

La certificació d’aquests títols ha d’estar realitzada per un agent autoritzat. El 2011 l’ITeC va ser reconegut com a entitat oficial de formació i certificació BREEAM®ES. Al llarg del darrer quadrimestre d’aquest any l’Institut oferirà quatre cursos: BREEAM®ES En Ús, BREEAM®ES Nova Construcció, BREEAM® Associat i BREEAM®ES Habitatge.