Jornada lúdico-esportiva per a celebrar el 40 aniversari de l’ITeC

ITeC/Sense categoria/Jornada lúdico-esportiva per a celebrar el 40 aniversari de l’ITeC

Jornada lúdico-esportiva per a celebrar el 40 aniversari de l’ITeC

13/12/2018|Sense categoria|
  • Jornada lúdico-esportiva per a celebrar el 40 aniversari de l’ITeC

El passat 17 de novembre l’equip de l’ITeC va gaudir d’una jornada lúdico-esportiva per a celebrar el 40 aniversari de la Fundació. Ho va fer amb un torneig de tennis taula en parelles a les taules propietat de la Federació Catalana de Tennis de Taula que es troben situades al vestíbul de l’Estació del Nord, espai cedit per la UFEC – Unió de Federacions Esportives Catalanes.

El tennis taula és un dels esports més complerts i sans que es pot practicar i el més complicat en l’alt nivell segons la Nasa. Es coneix popularment com a ping pong i poca gent pot dir que no hi ha jugat algun cop a la seva vida. Practicar-lo de forma professional requereix, a part d’habilitat, molta concentració.

En el torneig de dobles hi van participar 12 parelles i es va complementar amb un bon esmorzar per a familiars i altres membres de l’ITeC que van voler assistir com a espectadors i diversos jocs relacionats amb el tennis de taula per als nens i nenes, en total més de 50 persones.

Licinio Alfaro, Cap del Departament de Construcció Sostenible, i el seu company Abel van vèncer a la final a David Sabatés, Cap del Departament de Gestió de Projectes d’Innovació, i la seva dona Emma.

Jornada lúdico-esportiva per a celebrar el 40 aniversari de l’ITeC

Al mateix temps que es passava un matí divertit, la iniciativa va permetre fer una sessió de team Building. Aquest terme anglès fa referència a activitats lúdiques que permeten als membres d’un grup relacionar-se més enllà de l’espai professional.