Les novetats de la versió 5.2 de TCQ2000 es presenten a Valladolid i Madrid

ITeC/BIM, Jornades, Programes/Les novetats de la versió 5.2 de TCQ2000 es presenten a Valladolid i Madrid

Les novetats de la versió 5.2 de TCQ2000 es presenten a Valladolid i Madrid

22/09/2017|BIM, Jornades, Programes|
  • news-tcq-52-madrid-valladolid

L’ITeC presentarà a Valladolid i Madrid, els propers dies 24 d’octubre i 8 de novembre, respectivament, la nova versió 5.2 de TCQ 2000 per certificació d’obra a través de mitjans gràfics basats ​​en models BIM. Aquestes sessions complementen les que s’han realitzat a Barcelona i les que es faran a Girona, Lleida i Tarragona.

Les utilitats d’aquesta nova versió cobreixen les fases del cicle de vida d’una obra: des del pressupost en la fase de projecte fins a la certificació en la fase d’execució. TCQ 2000 implanta la certificació gràfica sobre formats IFC, el que permet la interoperabilitat, els formats oberts i, per tant, transferir i consultar aquesta informació amb un software visualitzador de 3D gratuït.

Les sessions divulgatives de Madrid i Valladolid són les primeres que realitza l’ITeC d’aquesta nova versió de TCQ fora de Catalunya. Les dues presentacions comptaran, entre d’altres, amb Ferran Bermejo, Director Tècnic de l’ITeC; Elena Pla, de Desenvolupament BIM de l’Institut, i amb Joan Duatis, del Departament d’Aplicacions Informàtiques de l’entitat, qui explicarà casos pràctics de certificació gràfica d’obra executada.

VALLADOLID:
Dia: dimarts, 24 d’octubre de 2017
Hora: 17 h. – 19,30 h.
Lloc: Sala d’actes CVE. Plaça Madrid 4, Valladolid

MADRID:
Dia: dimecres, 8 de novembre de 2017
Hora: 17 h. – 19,30 h.
Lloc: Sala d’actes del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Madrid. Carrer Maestro Victoria 3, Madrid

programa

inscripcions