FCC Construcción SA entra a formar part del Club Empreses ITeC

ITeC/Mecenatge i Club empreses ITeC/FCC Construcción SA entra a formar part del Club Empreses ITeC

FCC Construcción SA entra a formar part del Club Empreses ITeC

  • FCC Construcción SA entra a formar part del Club Empreses ITeC

FCC Construcción SA, referent internacional en serveis mediambientals, aigua i construcció, s’ha afegit al Club Empreses ITeC. Amb més de 115 anys d’experiència, es considerada una de les primeres constructores d’Europa i del món.

La major part de les activitats que desenvolupa es troben dins els àmbits de l’enginyeria i la construcció. Gràcies a la seva trajectòria, s’ha especialitzat en obres civils i industrials, edificació, rehabilitació i concessions. Entre els seus valors, destaca el compromís amb el disseny i el manteniment de projectes a escala mundial.

En adherir-se al Club Empreses ITeC, FCC Construcción dona suport als eixos de creixement de l’ITeC: l’impuls d’eines per fomentar la sostenibilitat i la rehabilitació d’edificis, el desenvolupament de noves metodologies per gestionar el procés de construcció (IPD o BIM) i el treball grupal en projectes europeus de R+D.

A més, rebrà un important recolzament i tracte preferencial per part de l’ITeC. Se l’obsequiarà amb la subscripció gratuïta a la versió completa de l’informe Euroconstruct, l’accés al servei SiT (Servei d’Informació Tecnològica) i descomptes en altres productes i serveis.