Roca Madrid Gallery acull el Cafè Lean sobre l’edifici Zero de Kömmerling

ITeC/Lean/Roca Madrid Gallery acull el Cafè Lean sobre l’edifici Zero de Kömmerling

Roca Madrid Gallery acull el Cafè Lean sobre l’edifici Zero de Kömmerling

31/10/2018|Lean|

El passat 23 d’octubre se celebrà a Roca Madrid Gallery el Cafè Lean sobre l’experiència de la implantació de BIM – Lean i IPD a l’edifici Zero de Kömmerling.

La sessió va comptar amb la presència dels agents que participen en aquest repte: Ismael Martínez, Project manager del projecte; Pablo Cordero, BIM manager del projecte; Juan Felipe Pons, Lean manager del projecte; Javier Bermejo, Gerent de Kömmerling Espanya; David Moreno Rangel i Elena Vilches Álvarez, arquitectes del projecte, Gonzalo Molinero García, Instal·lador del sistema estructural i d’ embolcall Baupanel. L’acte va ser moderat per Francisco Diéguez, Director General de l’ITeC.

Es varen exposar els processos de gestió en la contractació, l’estrategia BIM va consistir en la divisió en lots del model, model preconstructiu amb un intent de generar el procés el més industrialitzat possible, cada agent de l’ecosistemas és responsable BIM. Els arquitectes,  guanyadors del concurs internacional convocat per aquest projecte, l’objectiu de consum cero amb un cost econòmic reduït,  varen exposar les estratègies passives i actives per obtenir el consum nul de l’edifici.

La sessió va comptar amb la participació activa dels assistents.