La propera sessió Café LEAN, a càrrec de Sergi Mussons, es centrarà en el QRM (Quick Response Manufacturing), una de les estratègies de treball que cal considerar a l’hora de plantejar millores en l’eficiència de l’activitat de les empreses, en aquest cas del sector de la construcció.

El QRM pretén reduir els temps en que una empresa lliura la seva producció, i és especialment adient per a empreses que treballen en entorns canviants, amb demandes irregulars o en productes o serveis altament personalitzats.

Aquesta estratègia es fonamenta en la presa de decisions basades en el temps, l’adopció de processos flexibles i autogestionats amb personal polivalent, assegurant la capacitat de resposta front a puntes de treball.

Sergi Mussons és Enginyer Industrial amb Màster en Direcció de plantes industrial, consultor y formador en QRM i LEAN. Soci fundador de la xarxa mundial QRM Institute, CEO de QRM Institute Espanya i fundador de PROACH.

És autor de la guia de transformació Organizaciones ágiles «Responde a las necesidades de tus clientes con equipos implicados y autogestionados en la que comparteix la seva experiència per aconseguir agilitat i qualitat a les empreses a través de noves estructures organitzatives, lideratge i aplicació de tècniques QRM.

Programa

  1. Presentació de la sessió
  2. Que és el QRM?
  3. Debat obert entre els assistents sobre les seves possibilitats a la Construcció

Dia: Dijous, 8 d’octubre de 2020

Horari: De 16 a 18:00h

Format: La sessió serà online amb possibilitat d’interacció directa dels assistents amb els ponents.

Inscripció

Activitat gratuïta