El pròxim 5 de juny tindrà lloc el Workshop The Lean Government Framework: How to Run the Whole Business of Government a càrrec de la Directora de Desenvolupament de l’Organització al Departament d’Empresa de Serveis de l’Estat de Washington, Renée Smith.

L’objectiu d’aquesta sessió és donar suport a les persones que lideren equips perquè incorporin el Lean com a estratègia per millorar el funcionament de la seva organització, utilitzant els cinc components de la gestió de l’entorn del Lean: propòsits, procés, capacitat, sistema de gestió i la cultura centrada en les persones.

Quins són els objectius de l’empresa? Com es traspassen aquests objectius als processos? Quines capacitats tenen les persones de l’organització? Quin és el sistema de gestió?

Les persones que assisteixin poden sortir amb un programa de treball. Es pretén ajudar a dissenyar un procés nou o a millorar els processos existents per donar valors als processos de cada nivell de l’organització, des del nivell individual fins als d’equip, així com el flux del valor i el nivell del sistema.

La sessió serà en anglès sense traducció simultània. La documentació que es lliurarà serà en castellà. Pots consultar el programa en aquest enllaç.

Aquesta activitat complementa la Jornada anual de Lean Construction Barcelona 2019.

Data: 5 de juny de 2019

Horari: de 9 a 5 de la tarda amb 1 hora per dinar

Inscripció: 350 € (Workshop + Jornada 400 €)

La inscripció inclou la sessió, la documentació, el dinar i els cafès.