L’edició d’aquest any 2019 de la Lean Construction Barcelona tractarà sobre experiències de l’aplicació del Lean més enllà del LPS i comptarà amb el patrocini de COMSA.

COMSA Corporación constitueix el primer grup espanyol no cotitzat del sector de les infraestructures i l’enginyeria. Amb una trajectòria de més de 125 anys, centra el seu negoci en les àrees de construcció ferroviària, obra civil i edificació, instal·lacions i sistemes industrials, manteniment i serveis, així com activitats addicionals de tecnologia, energies renovables i medi ambient. El grup empresarial té presència a més d’una vintena de països, suma una facturació superior als 1.000 milions d’euros i gestiona una plantilla d’unes 8.000 persones.

L’empresa manté una ferma aposta per la gestió Lean. Entre d’altres projectes, ha emprat aquesta metodologia durant la planificació constructiva de l’emblemàtica Torre Puig de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) amb l’objectiu de conèixer la fiabilitat de la programació setmanal d’aquesta obra, anticipar-se a les problemàtiques i implementar millores d’acord amb els resultats.

Jornada Lean Construction Barcelona 2019

Dia: 6 de juny de 2019
Lloc: Ateneu Barcelonès. Barcelona
Inscripcions
Més informació