Aquesta sessió a mode introductori, a càrrec de Jordi Teixidó, ens obrirà les portes al món del Visual Management, disciplina molt lligada amb el Lean Construction/Lean Management.

S’explicaran les noves maneres de gestionar equips, així com al propi equip de qualsevol activitat a crear plans eficaços, visuals i atractius, enfortint les seves dinàmiques i augmentant així les seves probabilitats d´èxit. Els beneficis que en treuran els assistents, entre d’altres,  serà comprendre que l’enfoc visual és perfectament compatible amb tot tipus de projecte, tradicional o àgil. La sessió estarà enfocada a la visualització debat i diàleg.

Moltes persones creuen que la direcció d´un projecte es basa en dur a terme àrdues tasques administratives, gestió o supervisió, quan els projectes d´èxit realment es caracteritzen per  la passió. Passió per assolir un objectiu compartit amb companys, clients i proveïdors.

Més que mai els  líders de projectes han de saber treballar en equip i, mitjançant les  tècniques de facilitació i presentació visual, compartir objectius, tasques, riscos i tots els elements inherents a un pla.

Aquest Cafè Lean s’adreça a les persones que son Caps de projectes, Project Managers o que tenen rols que hagin de gestionar equips.

Jordi Teixidó es un expert i consultor  en Project Management i en optimització de processos,  amb una extensa experiència en la Direcció de Projectes, especialment de l’àmbit digital.

Des de l´any 2004 imparteix docència del Project Management com expert de l’institut americà Project Management Institute (PMI).

També és professor de la UPC en el Postgrau Avançat de Project Management des de 2010.

Actualment és el responsable del Departament d’Operacions d’Strands, líder del sector de Tecnologia Financera (Financial Technology – Fintech).

És autor del llibre Gestión visual de proyectos. Las doce claves para motivar equipos y conseguir proyectos ganadores, editat per Profit Editors, una guia pràctica de com  planificar projectes i motivar equips de treball i on explica, de forma pràctica i amena, com planificar i gestionar qualsevol projecte en dotze claus universals però, sovint, desconegudes pel gran públic.

 

Dia: 24 de gener
Horari: de 16 h a 18 h
Lloc: Sala d’actes de l’ITeC
Wellington, 19. 08018 Barcelona
Activitat gratuïta, prèvia inscripció

COMPLET