La  IV Setmana de la Rehabilitació (Rehabilita 2017) tindrà lloc del 20 al 24 de novembre a Barcelona, on l’objectiu és fer de la rehabilitació i el manteniment un nou sector d’activitat adreçat a la millora de l’entorn urbà i de la qualitat de vida de tots els ciutadans.

La iniciativa, que promou el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB) amb la col·laboració d’altres institucions on entre elles hi figura l’ITeC.

Es tracta d’una setmana de jornades i activitats vàries adreçades a professionals, als agents del sector i a les diferents administracions. És un punt de trobada entre empreses i professionals del sector de l’edificació.

Després de quatre edicions, Rehabilita s’ha posicionat com un clar referent en el sector de la rehabilitació.

L’ITeC participarà de forma activa a Rehabilita a través de:

  • Josep Ramón Fontana, Cap del Departament de Mercats d’ITeC participarà junt amb Albert Grau, Gerent de la Fundación la Casa que Ahorra a la ponència Rehabilitar energèticament l’habitatge: un bon pla de pensions? La rehabilitació energètica plantejada com a inversió familiar” el dia 20 de novembre a les 16.30.
  • El Responsable d’Avaluació de Productes de Protecció contra Incendis, Alberto Diego realitzarà una presentació sobre “Propagació d’incendis per façana i tractament reglamentari” el dia 21 de novembre a las 17.50h.
  • El Director Tècnic de l’ITeC, Ferran Bermejo i Glòria Diez, del Departament de Construcció Sostenible, faran una ponència sobre Dades per a l’avaluació d’impactes ambientals a la Construcció: el BEDEC” el dia 22 de novembre a les 18.00h.

Lloc: Sala cotxeres, Palau Robert (Passeig de gracia, 107)

Dates: del 20 al 24 de novembre

programa