TCQi-GMA és un potent software que permet calcular els impactes ambientals en projectes d’edificació i obra civil, en obra nova, rehabilitació i enderroc. Incorporant el nou TCQi-GMA com el teu software de referència en la gestió de projectes, podràs, a través del teu model BIM o a través del teu pressupost, prioritzar i optimitzar els teus esforços en el disseny sostenible.

Podràs calcular amb la metodologia d’Anàlisi de Cicle de Vida els impactes ambientals de les teves obres, seguint les normes de càlcul de referencia a nivell internacional UNE EN 15804 i UNE EN 15978.

TCQi-GMA et permetrà donar resposta al càlcul del Cost del Cicle de Vida del projecte, introduint el cost del futur manteniment i de la futura desconstrucció, a més dels ja habituals de la fabricació i la construcció.

TCQi-GMA s’engloba dins de la plataforma de gestió de projectes en el núvol TCQi, el que permet disposar de còpies de seguretat de les dades i inserir informació de diversos actors en diverses fases temporals, aspecte que fomenta la millora contínua del procés constructiu.

Defineix el teu projecte, utilitza les bases de dades amb informació ambiental que l’ITeC posa a la teva disposició i calcula de forma directa els residus que genera la teva obra, el consum d’energia durant la fabricació, construcció i ús i les emissions de carboni. Seguint metodologies definides per l’Oficina de Canvi Climàtic, coneix la quantitat de matèria prima utilitzada o el contingut de reciclat, entre altres indicadors ambientals.

Per primera vegada és compatible amb qualsevol software de càlcul de pressupostos i arxius BC3. Ambientalitza el teu model tot i que no s’hagi pensat des del punt de vista de la sostenibilitat, ja que a través de senzills processos d’assimilació, podràs conèixer l’impacte ambiental de qualsevol pressupost.

Posteriorment, exporta tota aquesta informació al núvol per compartir-la i comença a gaudir de noves funcionalitats que s’aniran actualitzant progressivament.

Vine a conèixer el software que et permetrà donar resposta als nous reptes ambientals.

Inscripció a la presentació

 

Dia
27 de maig de 2019

Hora
De 16:30 a 18:00 h

Lloc
Sessió presencial
ITeC (Carrer Wellington, 19 – 08018 Barcelona)

Programa
16:30 – Presentació
Francisco Diéguez, Director General

16:45 – TCQ-GMA compatibilitat amb qualsevol software de pressupostos
Licinio Alfaro, Cap del Departament de Construcció Sostenible

17:15 – Nova evolució de TCQi-GMA
Licinio Alfaro, Cap del Departament de Construcció Sostenible

18:00 – Finalització de l’acte