Desprès de l’èxit de la presentació realitzada a Barcelona, el proper 19 de juny la Casa de Cultura de Girona acollirà una presentació del nou TCQ 5.4 i TCQi 1.0, la primera versió del software de pressupostos per a treballar al núvol, de la mà de Ferran Bermejo, Director Tècnic de l’ITeC, i Elena Pla, Responsable de Desenvolupament BIM.

Per altra banda, una de les novetats més importants del TCQ 5.4 són els pressupostos paramètrics, de gran utilitat quan cal utilitzar repetitivament determinats valors d’amidament d’un projecte.

Aquesta funcionalitat permet analitzar ràpidament alternatives constructives i canvis dins el projecte, augmenta la traçabilitat i evita errors d’escriptura de valors.

Amb TCQ 5.4, s’ofereix de manera gratuïta TCQi 1.0, la versió de TCQ que permet treballar al núvol des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet. A més, els pressupostos es poden elaborar compartint el treball entre diversos professionals.

En aquesta sessió, per als usuaris BIM, es presentarà com d’introduir les propietats del 5D  en els models en format natiu emprant l’estàndar eCOB®, i treure’n així el màxim profit a l’hora de fer pressupostos.

 

Dia:

19 de juny de 2019

Hora:

De 16:30 a 18:30 h

Lloc:

Casa de Cultura (Plaça de l’Hospital, 6, 17002 Girona)

Programa:

  • Benvinguda
  • Presentació de les novetats de la versió 5.4 de TCQ i la relació amb el nou TCQi
  • Aplicació de pressupostos paramètrics a projectes convencionals o amb BIM
  • Com implantar en models BIM les propietats 5D per a TCQ mitjançant l’estàndard eCOB®.
  • Pressupostos al núvol. Confeccionar un pressupost entre diferents professionals
  • Torn de preguntes

Assistència gratuïta, prèvia inscripció.