L’informe Euroconstruct, que ja s’ha presentat a Barcelona i es presentarà a Madrid el 20 de juny, ofereix una anàlisi detallada de l’estat del sector constructiu i s’avança a la realitat que vindrà perquè els principals actors interessats puguin orientar les seves línies estratègiques.

La presentació recull les conclusions de la Conferència Euroconstruct d’estiu que s’ha celebra a Amsterdam el 8 i 9 de juny. La idea principal que se n’extreu és que l’avanç econòmic en el sector de la construcció no s’interromp, tot i que l’informe també apunta que en la nova etapa 2018-2019 hi quedaran rèmores de l’anterior.

Barcelona. L’acte de presentació s’ha celebrat el dia 15 de juny a la sala d’actes de la seu de l’ITeC. Hi han participat Francisco Diéguez, Director General de l’ITeC i Josep Ramon Fontana, Cap del Departament de Mercats de l’ITeC, i autor de l’informe d’Espanya.

Madrid. L’acte de presentació se celebrarà el dia 20 de juny a Roca Madrid Gallery i començarà a les 12 h. Hi participaran, Elisa Martínez, Roca Madrid Gallery Manager i, per part de l’ITeC, Francisco Diéguez, Director General i Josep Ramon Fontana, Cap del Departament de Mercats, i autor de l’informe d’Espanya. Clourà l’acte Julio Gómez-Pomar, Secretari d’Estat d’Infraestructures, Transport i Habitatge i president d’ENAIRE.

Des d’aquest enllaç pots accedir al formulari d’assistència. (Inscripció gratuïta).

Informes Euroconstruct

Els informes Euroconstruct anticipen el que passarà en el mercat de la construcció i ofereixen dades d’anàlisi per anticipar-se als esdeveniments.  Són una publicació semestral en dos volums: un sumari organitzat per sectors i una anàlisi detallada per a 19 països.

Més de 600 pàgines i 200 taules, clarament estructurades per localitzar la dada que més interessa: com s’ha comportat un determinat nínxol de mercat, què se n’espera en els propers dos o tres anys i el raonament en què es basa la previsió.

  • Des d’aquí es pot consultar el sumari del darrer informe.
  • L’ITeC ofereix ofertes per subscriure’s als informes Euroconstruct.