L’ITeC present al 2018 LIFE Information and Networking Day a Brussel•les

ITeC/Jornades/L’ITeC present al 2018 LIFE Information and Networking Day a Brussel•les

L’ITeC present al 2018 LIFE Information and Networking Day a Brussel•les

14/05/2018|Jornades|

El 4 de maig a Brussel·les es va celebrar la darrera edició del programa europeu LIFE, Information and Networking Day.

L’objectiu d’aquest programa és donar suport a projectes de medi ambient, conservació de la natura i acció climàtica. Aquesta jornada està organitzada per la Comissió Europea, i es celebra des de l’any 1992. Des de llavors, han cofinançat més de 4.500 projectes. Només per al període de finançament 2014-2020, LIFE aportarà uns 3.400 milions d’euros a la protecció del medi ambient i el clima.

L’acte està pensat per donar als assistents l’oportunitat d’establir contactes amb altres participants per compartir experiències, relacionar-se amb nous socis potencials i reunir-se amb representants del programa LIFE de la Comissió Europea.

David Sabatés, Gestor de Projectes Innovadors de l’ITeC, va assistir per presentar una proposta al 2018 LIFE Environmental Governance & Information. L’objectiu del projecte era demostrar a tres països europeus un sistema de GPP (Green Public Procurement) a cada una de les fases del cicle de vida d’un edifici residencial (disseny, construcció, manteniment i fi de vida).

La GPP fa referència al processos de compra de les Administracions Públiques, ja siguin mercaderies, obres o serveis, segons dictamina la Comissió Europea.