L’ITeC a la jornada tècnica sobre propagació del foc per les façanes

ITeC/Jornades/L’ITeC a la jornada tècnica sobre propagació del foc per les façanes

L’ITeC a la jornada tècnica sobre propagació del foc per les façanes

01/02/2019|Jornades|
  • L’ITeC a la jornada tècnica sobre propagació del foc per les façanes

El 7 febrer el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (EIC) acollirà la presentació de l’Estudi dedicat als problemes que genera la propagació del foc per les façanes dels edificis, un document tècnic que engloba el treball i el coneixement de diferents experts en la matèria.

L’incendi de la Torre Grenfell, un edifici d’apartaments de Londres el juny de 2017, va obrir un important debat a nivell europeu sobre normativa i aïllament de façanes. La discussió encara continua sent tema d’actualitat any i mig més tard.

Alberto Diego, Responsable d’Avaluació Tècnica de Productes de Protecció contra el Foc del Departament de Qualitat de Productes de l’ITeC, participarà a la sessió amb la ponència Fortaleses i debilitats dels actuals mètodes d’assaig a façanes. Presentarà els assaigs que es realitzen actualment als productes i materials instal·lats, d’acord amb el reglament vigent, a les façanes. A més, analitzarà si els mètodes que se segueixen són adequats per a afrontar el risc de propagació d’un incendi, confrontant-los amb els emprats a altres països veïns, i comentarà quin és l’horitzó a nivell europeu.

Cal inscripció prèvia i es lliurarà un exemplar del resum executiu de l’informe a tots els assistents.