L’ITeC col·labora en la jornada “El futur de l’edificació: Lean Construction” de l’APCE

ITeC/Jornades, Lean/L’ITeC col·labora en la jornada “El futur de l’edificació: Lean Construction” de l’APCE

L’ITeC col·labora en la jornada “El futur de l’edificació: Lean Construction” de l’APCE

12/07/2018|Jornades, Lean|

El passat 12 de juliol es va celebrar la jornada El futur de l’edificació: Lean Construction organitzada per l’APCE, institució referent en la promoció de construcció d’habitatges.

Miguel Ángel Gonzalo, Director de l’Àrea de Construcció de l’ITeC, i Montse Duran, Cap de Projecte Lean de l’ITeC, van ser els encarregats d’obrir l’esdeveniment amb una conferència dedicada al Lean.

Les noves tecnologies han modificat la societat i la seva manera de relacionar-se. No obstant, aquestes transformacions no han acabat d’irrompre en el sector de la construcció, àrea encara tradicional i reticent als canvis. La tecnologia utilitzada durant els processos d’edificació és la mateixa que decennis enrere.

El Lean és l’eina capaç de modernitzar el sector, tot millorant la qualitat, el termini i el cost a partir de l´optimització dels processos de la construcció. Per aquest motiu, l’any 2015 l’ITeC va impulsar la Comissió Construïm el Futur amb l’objectiu de promoure l’ús dels principis del Lean i la metodologia BIM.

Durant la jornada també es va tractar el tema de l’eficiència energètica, la connectivitat de les llars i es va debatre sobre el futur de l’edificació.