El passat 7 d’octubre butic The New School va acollir una nova edició de la BIM Competition, el concurs BIM de Valladolid que va abordar per primera vegada l’ús del Building Information Modeling en les infraestructures.

Jerónimo Alonso, Representant de l’ITeC a Castella i Lleó i Cantàbria, va ser un dels ponents principals de l’acte de presentació.

El certàmen que, amb una visió internacional, es celebra anualment des de 2014, sempre ha estat centrat en tractar la metodologia BIM dins les diferents fases del cicle de vida d’un edifici. Però, en aquesta edició, per primera vegada, abordarà l’ús del Building Information Modeling en les infraestructures.

És un esdeveniment especialment dirigit a professionals i estudiants de BIM. El termini d’inscripció està obert fins el 31 d’octubre.

Els concursants podran assistir gratuïtament als webinars de formació que es desenvoluparan entre el 14 i el 31 d’octubre. La decisió del jurat es farà pública el 30 de novembre.

Ferran Bermejo, Director Tècnic de l’ITeC, y Elena Pla, Responsable de Desenvolupament BIM, participaran en dos tallers el dia 12 de novembre: un, sobre amidaments i pressuposts en BIM amb TCQ; l’altre, sobre estandardització d’objectes BIM amb eCOB®.

L’ITeC, com a entitat de suport a la innovació, aportarà el tercer premi del concurs (llicències). Els altres dos guardons que es concediran seran:

Primer premi (de Musaat): 3.000€ + llicència Allplan Engineering Exponential + llicència Allpan Bridge

Segon premi: 2.000€ + llicència ISTRAM Full

 

Bases del concurs