La celebració dels workshop i jornada de Lean Construction 2020 prevista pel 31 de març i 1 d’abril s’ajorna fins el proper 21 i 22 de setembre motivat per la crisi sanitària produïda pel COVID-19.

El programa, tant dels workhsops com de la jornada, es manté. Els tallers se celebren simultàniament durant la tarda del dia 21 i són un complement al programa de la jornada, els temes que es presenten són:

Workshop 1 – Introducció al Lean. Marc Bach.

Workshop 2 – Introducció a altres sistemes de gestió de producció per a projectes i obres. Víctor Roig.

Workshop 3 – Com licitar i contractar una obra en forma col·laborativa Lean IPD? Pedro Júdez.

Workshop 4 – L’aplicació de l’eina 5S en diferents tipus d’organització. Jaume Aldavert.

Pel que fa a la Jornada, en aquesta edició versarà sobre els primers resultats de l’aplicació de Lean Construction a Espanya.

La jornada s’inicia amb una intervenció sobre les línies generals del contracte IPD a Espanya a càrrec de Daniel Cuervo, Secretari General d’Asprima i Apce, el programa continua amb onze ponències organitzades en tres blocs temàtics:

  • Estratègies de les organitzacions per abordar un canvi al sector de la construcció, aplicant Lean. Presentaran la seva estratègia: Àrea Metropolitana de Barcelona, ​​ACR, Clàssica Urbana i Grup Lobe.
  • Resultats de l’aplicació de diverses tècniques Lean en projectes i obres de construcció, aquesta sessió anirà a càrrec de: CMO, Metro 7, Tarraco i Urdecon.
  • Un nou marc contractual: els contractes d’execució integrada de projectes (IPD) en aquesta sessió es presenten diverses modalitats de gestió amb: Sostre Cívic, Gonsi i Intu Management Spain SL.

Lean Construction Barcelona 2020 està organitzat per l’ITeC amb Bimetric, comptat amb la col·laboració de l’APCE i el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona, ​​Aigües del Segarra Garriga i Comsa.

Inscripció

Programa jornada

Programa workshops