Has provat mai a treballar amb una base de dades? Saps què et proporcionen tota la informació que necessites per als teus projectes? Característiques tècniques de materials, partides d’obra, normativa, dades ambientals, criteris de control de qualitat, instruccions d’ús, elements de manteniment, etc.

Tota aquesta informació ha d’estar ordenada per a poder treballar de manera eficient. Al sector de la construcció, i en la societat en general, cada cop som més conscients que la informació ha d’estar estructurada, preparada i constantment actualitzada, per a poder prendre decisions de caràcter pràctic i estratègic. Saps què aquesta organització optimitza la teva manera de treballar?

Amb aquest objectiu, el conjunt de bases de dades de l’ITeC, el BEDEC, es transforma en una eina més dinàmica i actualitzada i es configura en tres grans bancs:

  • BEDEC Projectes i Obres
  • BEDEC Ambiental
  • BEDEC Manteniment

Et proposem un pla diferent impossible de rebutjar: descobrir la nova era de la informació i el tractament de les dades dins el sector de la construcció.

Quin dia és?
El dijous 14 de maig seu davant el teu ordinador -o agafa el mòbil o la tauleta- i segueix el webinar amb les explicacions del nostre personal expert des d’on tu vulguis. L’únic requisit és tenir connexió a Internet.

Com pots apuntar-te?
És ben fàcil. Fes clic al formulari de la sessió en castellà o en català.

 

Sessió en castellà
Dijous 14 de maig de 2020
De 11:00 a 12:00 h
Inscripció

 

Sessió en català
Dijous 14 de maig de 2020
De 16:00 a 17:00 h
Inscripció

 

A més, estigues atent al nostre Twitter @ITeC_cat perquè podràs participar en el sorteig d’una llicència de BEDEC.