Jornada BREEAM® «Oficines sostenibles, el valor de la diferència»

ITeC/Jornades, Sostenibilitat/Jornada BREEAM® «Oficines sostenibles, el valor de la diferència»

Jornada BREEAM® «Oficines sostenibles, el valor de la diferència»

El proper 20 de juny a les 09h a la Sala d’Actes de l’ITeC es celebrarà la Jornada «Oficines sostenibles, el valor de la diferència» en que es reflexionarà sobre la sostenibilitat a les oficines. L’acte, organitzat per BREEAM® Espanya, tindrà un format dinàmic i participatiu i està adreçat a professionals del sector.

Es parlarà del valor diferencial de les oficines sostenibles, quina és la situació actual, cap a on anem i quins beneficis aporta en termes de salut, econòmics i mediambientals. L’arquitectura i la construcció juguen un paper fonamental a la cerca d’un horitzó sostenible. Els edificis d’oficines sempre han aportat valor al desenvolupament social i al creixement econòmic, però avui dia, també poden contribuir a la protecció mediambiental i garantir la salut i benestar dels seus inquilins.

Cada vegada més, el cost de manteniment i explotació d’un edifici pren més rellevància i, actualment, s’ha convertit en un dels principals arguments a l’hora de promoure un projecte d’aquest tipus.

Per parlar-nos-en es comptarà amb la presència d’Oscar Martínez Lamigueiro, Director de BREEAM® a Espanya; Ferran Bermejo, Director Tècnic de l’ITeC; Maria Perdigo, Gestora Tècnica a Colonial Inmobiliaria; Manuel Pinilla, Director Comercial a Norvento Enerxía; José Luis Guadaño, Director d’Operacions a l’Àrea Tècnica a Savills Aguirre Newman; Zuzana Prochazkova, Arquitecta responsable de I+D+i a PichArchitects; Francesc Anyo, Soci Fundador de BAC Arquitectura; Santiago Pascual Sola, Responsable Tècnic Comercial a Siber Zone i moderarà l’acte Mario Ortega, Arquitecte Tècnic de Grup Evetson.

 

Data: 20.06.2018

Hora: 09:00 a 12:30h

Lloc: ITeC – Institut de la Tecnologia de la Construcció de Catalunya. C/ Wellington, 19. Barcelona

 

PROGRAMA:

 

08:45h – Acreditació

09:00h – Inici de la sessió

  • Quant costa fer un edifici sostenible?
  • És una oportunitat per a l’equip de disseny o més càrrega administrativa?
  • Les certificacions són una moda o han arribat per quedar-se?
  • Realment l’empleat arriba a valorar els beneficis d’una oficina sostenible?

12:30h – Finalització de la Jornada

 

Formulari d’inscripció