El proper dia 5 d’octubre l’ITeC organitza una jornada de rehabilitació aplicant tecnologia i processos BIM, una activitat que s’emmarca dins la Setmana de la Rehabilitació, organitzada pel CAATEEB del 3 al 9 d’octubre. La jornada tindrà lloc a la sala d’actes de l’ITeC i durant la sessió es donaran a conèixer casos pràctics de projectes de rehabilitació en els que s’ha aplicat la tecnologia i els processos BIM, explicats pels seus autors.

Durant la Setmana de la Rehabilitació s’organitzen diverses activitats tècniques, comercials i de divulgació ciutadana destinades a promoure l’activitat de la rehabilitació. Una d’elles és la Fira de la Rehabilitació (Rehabilita 2016) que es celebrarà els  dies 8 i 9 d’octubre al Passeig de Lluís Companys. A la fira hi participaran empreses de rehabilitació, es faran activitats i s’oferiran un ampli ventall d’informacions per a la ciutadania amb l’objectiu d’informar-los de com rehabilitar casa seva, fer-la més confortable i eficient energèticament i a més, estalviar diners.

Aquest any la fira comptarà amb 2 espais, l’Oficina de la Rehabilitació, un espai obert per la informació i l’assessorament als professionals i als usuaris sobre procediments tècnics, marc legal i ajuts per a la rehabilitació, i el  Village de la Rehabilitació, un espai on es realitzaran activitats i tallers.

Per participar a la jornada cal inscripció, l’aforament és limitat i la inscripció gratuïta.

inscripció

programa