La construcció Lean és un sistema de gestió de projectes l’objectiu del qual és la millora contínua i maximitzar el valor del producte final. La implementació de Lean a una organització comporta un canvi que afecta tota l’empresa, a tots els equips i només serà viable amb la implicació de tot el personal.

A la jornada Primers resultats de l’aplicació de Lean Construction a Espanya algunes organitzacions exposaran quines han estat les estratègies que els hi ha permès realitzar el canvi i transformació cap a Lean.

En la segona sessió, es presentaran els resultats de les experiències d’aplicació real de tècniques Lean, com Pull Session, Last Planner System, Informe A3, 5S, KPI ‘s aplicats ja sigui en la fase de projecte a l’oficina tècnica, o en la fase d’execució.

També hi haurà una sessió sobre el nou marc contractual de contractes d’execució integrada de projectes (IPD) en què s’exposaran diverses modalitats de gestió integral del projecte.

El dia anterior a la jornada s’han programat quatre workshops simultanis impartits per Marc Bach, Víctor Roig, Pedro Júdez i Jaume Aldavert. L’assistència a aquests tallers és amb la mateixa quota d’inscripció a la jornada.

Lean Construction Barcelona està organitzat per l’ITeC amb Bimetric, la col·laboració de l’Apce i el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona

 

Inscripción

Programa