El proper 8 i 9 de juny tindrà lloc la 83a Conferència Euroconstruct a Amsterdam, organitzada per The Economic Institute for Construction and Housing (EIB), el membre holandès del grup. Les inscripcions per assistir a la conferència ja estan obertes i fins al dia 14 d’abril podeu gaudir d’una tarifa reduïda.

A la conferència Euroconstruct d’estiu s’hi presentaran les previsions del mercat europeu de la construcció fins al 2019 i les conclusions relatives al seguiment del sector de les 19 economies membres de la xarxa Euroconstruct: Àustria, Bèlgica, República Txeca, Dinamarca, Finlàndia, França, Alemanya, Hongria, Irlanda, Italià, Països Baixos, Noruega, Polònia, Portugal, Eslovàquia, Espanya, Suècia, Suïssa i Regne Unit.

Euroconstruct organitza conferències bianuals sobre la situació econòmica dels mercats europeus de la construcció amb el propòsit de que l’anàlisi i les previsions que es presenten serveixin de referència a tots aquells que han de prendre decisions de negoci en el sector. Així doncs, aquesta conferencia és una oportunitat única perquè els líders de la industria de la construcció intercanviïn idees, visions y opinions a Amsterdam.

més informació