Els professionals de la Construcció es reuneixen a la XII Conferència Cientificotècnica de la Construcció a L’Havana

Per: Publicat: 17/04/2018Categories: Jornades

La dotzena Conferència Cientificotècnica de la Construcció va tenir lloc al Palau de les Convencions de L’Havana, Cuba, del 2 al 4 d’abril.

A les jornades van assistir arquitectes, enginyers, inversionistes, constructors, productores comercialitzadores de materials i productes de la construcció, així com empresaris, investigadors i acadèmics de centres universitaris i d’investigació amb la intenció d’impulsar el desenvolupament cientificotècnic en un dels principals sectors per a l’economia del país com és la construcció. Un  escenari que va ser propici per exposar el procés d’implementació del BIM a Espanya. En aquesta línia, el Director de l’ITeC, Francisco Diéguez, va presentar dues ponències sobre la “Implementació ordenada i progressiva del BIM a Catalunya” i sobre la “Metodologia TCQ-BIM”.

La jornada va comptar també amb la presència de Jordi Gosalves, President del CAATEEB i Vicepresident de l’ITeC, Jorge Torrico, Subdirector d’INECO, Ferran Falcó, Secretari General de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet, Director d’INCASÒL, i Aleix Vila, CEO d’IDP.

ITeC
ITeC

Compartir aquesta informació

Autor/a: ITeC

Avatar
ITeC
ITeC