Més institucions públiques i col·lectius professionals entren a formar part del Patronat de l’ITeC

ITeC/Institucional/Més institucions públiques i col·lectius professionals entren a formar part del Patronat de l’ITeC

Més institucions públiques i col·lectius professionals entren a formar part del Patronat de l’ITeC

16/05/2017|Institucional|

Amb la voluntat de tenir un Patronat més transversal i representatiu del conjunt del sector de la construcció, en el ple celebrat avui 16 de maig de 2017, s’han incorporat:

  • El Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Amb la incorporació d’aquest Col·legi, el Patronat incorpora una nova visió professional pel desenvolupament de les seves activitats; alhora que pot ajudar a l’ITeC anticipar-se als esdeveniments econòmics que puguin marcar el futur.

  • La FECOCAT – Federació Catalana de la Indústria, el Comerç i els Serveis de la Construcció.

Amb la incorporació d’aquesta entitat, es dóna veu i representació a la indústria dels materials i sistemes de la construcció.

És de destacar també la incorporació de la Direcció General del Patrimoni, representat per Sr. Francesc Sutries, del Secretari General d’Habitatge, Sr. Carles Sala i del Director de l’Incasòl, Sr. Damià Calvet.

Així mateix, està previst que s’incorporin properament l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, a través de BIMSA – Barcelona d’Infraestructures Municipals SA, amb la qual cosa es disposaria de la representació de l’Administració local.

En el ple de maig de 2016 es va acordar una modificació dels Estatuts de la Fundació amb l’objectiu de constituir un Patronat el més transversal possible i que aglutini la més àmplia representació del sector de la construcció. Aquests estatuts es van aprovar definitivament el passat mes de gener.

A banda d’això, el ple del Patronat celebrat avui aprova el compte d’explotació, el balanç de situació, els objectius pressupostaris i la memòria d’activitats de l’any 2016, revisa el seguiment del Pla Estratègic 2015-2017 i es comença a plantejar els objectius pel nou Pla Estratègic 2018-2020.