L’ITeC visita La Sagrada Família

ITeC/Institucional/L’ITeC visita La Sagrada Família

L’ITeC visita La Sagrada Família

17/04/2018|Institucional|

El Patronat de l’ITeC, encapçalat pel seu president Lluís Comeron i pel Director General de l’ITeC, Francisco Diéguez, així com alguns dels membres del Programa de Mecenatge i diferents personalitats, entre les que destaquen el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Hereu, i el Secretari d’Habitatge i Millora Urabana, Carles Sala, van visitar la Basílica de la Sagrada Família el passat 9 d’abril, convidats per la Junta Constructora del temple. Els assistents van poder conèixer el projecte arquitectònic de l’obra magna de Gaudí i l’estat actual de les obres, la finalització de les quals està prevista pel 2026.

La delegació va ser rebuda per Esteve Camps, President del Patronat de la Junta Constructora de la Sagrada Família i pel Director General, Xavier Martínez.

Prèviament a la visita, els caps de Producció i Construcció del Departament de Mètodes i Noves Tecnologies, Carles Farràs i Ramon Espel, els van explicar els detalls tècnics del procés de construcció dins el Claustre de Montserrat.

A continuació, l’arquitecte director de l’obra, Jordi Faulí, va acompanyar tot el grup en una visita guiada per l’interior i exterior del temple, explicant-los, entre altres coses, els detalls de les dues façanes actuals, la del Naixement i la de la Passió.