El consorci Homeskin, projecte europeu en el que l’ITeC hi participa com a partner tecnològic, celebrarà un workshop a Brussel·les, el proper 23 de gener, amb l’objectiu d’exposar els avenços realitzats fins al moment i establir els passos a seguir.

El projecte Homeskin, que finalitza el gener d’aquest any, està finançat pel programa europeu de recerca i innovació Horizon 2020. Dins d’aquest consorci, l’ITeC ha desenvolupat un paper d’identificació dels requisits tècnics i reglamentaris a nivell europeu i ha orientat el procés d’innovació i desenvolupament. El paper de l’institut és vigilar l’encaix d’aquests nous productes a la normativa europea perquè puguin generalitzar-se en el mercat.

El workshop on Novel Energy Efficient Envelopes – H2020 EU Projects està organitzat conjuntament amb d’altres quatre projectes europeus en procés de desenvolupament i tindrà lloc al Thon Hotel Brussels City Centre d’8,30 a 12,30 h. La inscripció és gratuïta i oberta a tots els partners interessats a debatre i conèixer els últims avenços.

Informació Workshop on Novel Energy Efficient Envelopes