L’Agència de Residus de Catalunya ha convocat un concurs que reconeix productes ja al mercat o bé dissenyats però encara en desenvolupament, fabricats o executats a Catalunya i que integren en el seu disseny consideracions per a millorar el comportament ambiental al llarg del seu cicle de vida. Està dirigit a empreses, dissenyadors i estudiants amb seu social o estudis a Catalunya.

Consta de tres categories:

  • Producte
  • Producte en desenvolupament
  • Disseny jove

Els guanyadors de les categories de Producte i de Producte en desenvolupament rebran un premi de 6.000€; el guanyador de la categoria Disseny jove, de 3.000€.

Des de l’ITeC animem a tots els interessats a participar-hi. L’objectiu de la iniciativa és impulsar el desenvolupament  de productes o serveis que millorin l’ambient i que incentivin l’economia circular, donant especialment suport a aquelles acciones sostenibles.

D’altra banda, si estàs interessat en desenvolupar un nou producte, servei o procés sota l’orientació dels nostres assessors acreditats per ACCIO, et podem oferir els serveis subvencionats especialitzats d’aplicació de criteris d’ecodisseny per analitzar i minimitzar el seu impacte ambiental. Posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic rdi@itec.cat.

Tots som responsables del canvi, participa-hi!